Malzemeler:
- 1 kg dana nuar
- 1 ç.b. sıvı yağ
- 1 adet soğan
- 2 adet havuç
- 2 adet domates
- 1 y.k. domates salçası
- 1 y.k. zencefil reçeli
- 1 t.k. nane
- 1 t.k. kekik
- Karabiber
- Tuz
- Soğuk su
- 1 kg patates
Hazirlanisi:
Karabiber ve tuz ile tatlandırdığınız eti kızgın yağda kızartın. Her yeri kızardıktan sonra tepsiye iri iri doğranmıș soğanı, havuçları, domatesleri, domates salçasını, zencefil reçelini, naneyi, kekiği ve suyu alıp kaynamaya bırakın. Kaynamaya bașladığında patatesleri ekleyip fırına verin ve pișmeye bırakın.
Afiyet olsun :)
29 Mart 2015 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder