Malzemeler:
• 4 parça tavuk göğüsü
• 1 kase galeta unu
• 1 adet yumurta
• 1 diș sarımsak
• 1 t.k. köri tozu
• Karabiber
• Tuz
• Kızartmak için sıvı yağ
Hazirlanisi:
Tavuk göğüslerini bıcak yardımıyla inceltin ve büyük bir parça elde edin. İsteğe göre merdaneylede biraz dövüp inceltebilirsiniz. Ayrı bir kaseye yumurtayı ve ezilmiș sarımsağı alıp karıștırın. Tavukları köri, karabiber ve tuz ile tatlandırdıktan sonra önce yumurtaya sonra galeta ununa batırıp kızgın yağda kızartın. Schnitzeller nar gibi kızardıktan sonra sıcak servis edin.
Afiyet olsun :)
30 Mart 2015 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder