Malzemeler:
- 2 y.k. zeytinyagi
- 1/2 adet sogan
- 1 dis sarimsak
- 1 t.k. domates salçasi
- 1/2 t.k. biber salçasi
- 2 dal pirasa
- 3 adet (orta boy) havuç
- 1 kase balkabagi
- 2 adet sebze veya tavuk suyu tableti veya tuz
- Su
Hazirlanisi:
Bir tencereye zeytinyagini, dogranmis sogani ve sarimsagi alip kavurun. Daha sonra üzerine domates ve biber salçasini ilave edin. Kavurmaya devam ederken dogranmis pirasayi ekleyin. Ardindan sirayla küp küp dogranmis havuçlari ve balkabagini ilave edip suyunu verin ve kaynamaya birakin. Tatlandirmak için çorbaya 2 adet sebze veya tavuk suyu tableti veya sadece tuz ekleyin ve sebzeler yumusayana dek kaynatin. Son olarak çorbayi atesten alip blenderdan geçirin ve servis edin.
Afiyet olsun :)
30 Mart 2015 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder