Malzemeler:
- 500-600 gr tavuk gögüsü
- 1 t.k. kekik
- 1 y.k. bal
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. esmer seker
- 1 t.k. hardal
- 1 t.k. biberiye
- 1 t.k. kirmizi pul biber
- 1 ç.k. karabiber
- 1/2 ç.b. aycicekyagi
- 1 t.k. tuz
- 1/2 demet ince kiyilmis maydanoz
Hazirlanisi:
Tavuklari kusbasi dograyip bir kaba alin. Üzerine diger malzemeleri ekleyip karistirin ve 30 dakika buzdolabinda dinlenmeye birakin. Marine edilmis tavuklari teflon bir tavada pisirin. Sicak servis edin.
Afiyet olsun :)
31 Mart 2015 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder