Malzemeler:
• 2 y.k. sıvı yağ
• 1 y.k. tepeleme un
• 1 y.k. domates salçası
• 3 adet domates
• 1 t.k. kırmızı toz biber
• 1 s.b. tavuk suyu
• 3 s.b. sıcak su
• 1 ç.b. pilavlık bulgur
• 1 adet kesme șeker
• Tuz
Hazirlanisi:
Sıvı yağı ve unu tencereye alıp kavurmaya bașlayın. Üzerine domates salçasını, rendelenmiș domatesleri ve kırmızı toz biberi katıp kavurmaya devam edin. Tavuk suyunu ve sıcak suyu ekledikten çırpin. Bulguru, kesme șekeri ve tuzu ekleyip kaynamaya bırakın. Ara sıra karıștırmayı unutmayın. Bulgurlar piștikten sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
29 Mart 2015 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder